Ο Δήμος Καντάνου - Σελίνου σε συνεργασία με την Σκακιστική Ακαδημία Χανίων διοργανώνουν το 12ο Διεθνές Τουρνουά Παλαιόχωρας στη μαγευτική νότια Κρήτη.

Η Παλαιόχωρα είναι μια μικρή πόλη που βρίσκεται στο Δήμο Καντάνου - Σελίνου και απέχει περίπου 60 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά από την πόλη των Χανίων. Τα Χανιά είναι ο δυτικότερος νομός της Κρήτης και ένας από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας το καλοκαίρι. Η πρόσβαση στα Χανιά μπορεί να γίνει είτε ακτοπλοοικώς καθημερινά από το λιμάνι του Πειραιά είτε αεροπορικώς μιας και η πολή διαθέτει αεροδρόμιο. Ειδικότερα το καλοκαίρι υπάρχουν συνεχώς απευθείας πτήσεις από παρά πολλές Ευρωπαϊκές πόλεις λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης.
Το νότιο κομμμάτι των Χανίων είναι εξαιρετικής ομορφιάς και χιλιάδες τουρίστες από όλο το κόσμο το επισκέφτονται τους καλοκαιρινούς μήνες. Ο ταξιδιώτης μπορεί να επισκεφτεί το εκπληκτικό φαράγγι της Σαμαριάς και τις πανέμορφες παραλίες σε όλο το μήκος του νομού. Ο Δήμος Καντάνου - Σελίνου διαθέτει κάποιες από τις ομορφότερες παραλίες της Κρήτης όπως το μαγευτικό Ελαφονήσι αλλά και την Παλαιόχωρα μια γραφική πόλη με πάρα πολλές εξαιρετικές παραλίες και πλούσια νυχτερινή ζωή.