ΣΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΕΚΑΝΟΥ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ

Ο Δήμος Πελεκάνου, στην προσπάθειά του να προβάλλει και να κάνει γνωστές τις ομορφιές της περιοχής, διοργάνωσε εκδρομή για τους σκακιστές και τους συνοδούς στο τουρνουά, στο μαγευτικό Ελαφονήσι. Οι επιθυμία των παικτών και συνοδών να συμμετάσχουν ήταν τόσο μεγάλη με αποτέλεσμα 120 άτομα να δηλώνουν συμμετοχή και το καραβάκι να κάνει δύο δρομολόγια το Σάββατο και την Κυριακή 26-27 Ιουλίου. Αξιοσημείωτο ήταν το γεγονός ότι πέρα από το δρομολόγιο του πλοίου, δωρεάν ήταν και οι καρέκλες και ομπρέλες στην παραλία του Ελαφονησίου!
Παρά το "κούνημα" της διαδρομής η ομορφιά του Ελαφονησίου είναι απερίγραπτη με αποτέλεσμα παίκτες και συνοδοί να μείνουν με άριστες εντυπώσεις από την εκδρομή.
Οι εκδηλώσεις του Δήμου όμως δεν σταμάτησαν εκεί, καθημερινά το πουλμανάκι του Δήμου ήταν στην διάθεση των συμμετεχόντων του τουρνουά προκειμένου να επισκεφθούν απομακρυσμένες παραλίες, όπως το Γιαλισκάρι, ο Κριός κ.λ.π. (βέβαια τα 18χλμ. παραλίας που διαθέτει ο Δήμος Πελεκάνου είναι δύσκολο να εξαντληθούν μέσα σε μία εβδομάδα)

 

Η τοπική κοινωνία αγκάλιασε το τουρνουά και το έδειξε εμπράκτως: Το ξενοδοχείο On the Rocks φιλοξένησε δωρεάν ορισμένα από τα μεγάλα ονόματα της διοργάνωσης, ενώ το ταξιδιωτικό γραφείο E-Motion Travel ανέλαβε τα έξοδα – μαζί με τον Δήμο Πελεκάνου – για την εκδρομή με πλοίο, των παικτών και των συνοδών, στο Ελαφονήσι. Ακόμα, η εταιρία τυποποίησης ελαιόλαδου, Τerra Creta Παραδοσιακά Προϊόντα, προσέφερε στους σκακιστές από ένα μπουκάλι με Κρητικό ελαιόλαδο. Επίσης, η εκ των χορηγών του τουρνουά Cosmote δώρισε στους αγωνιζόμενους καπελάκια και μπρελόκ.
Ο Δήμαρχος όχι μόνο συνέβαλε στην ανάληψη και διοργάνωση του τουρνουά, αλλά έκανε ό, τι περνούσε από το χέρι του προκειμένου οι φιλοξενούμενοι να αποκομίσουν τις καλύτερες των εντυπώσεων, μάλιστα την Κυριακή το βράδυ παρέθεσε δείπνο με παραδοσιακή Κρητική κουζίνα στους φιλοξενούμενους παίκτες σε ταβέρνα στο Γραμμένο.

 


©2007 All Rights Reserved.  •  Design by Chαniachess.gr