ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΡΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Ο αθλητικός τουρισμός σε όλο του το μεγαλείο, σε συνδυασμό με την άψογη φιλοξενία από την Δημοτική αρχή και τον Δήμαρχο Γιώργο Ζουριδάκη, τις επισκέψεις των φιλοξενούμενων σε όλες τις παραλίες και τις φυσικές ομορφιές του Δήμου έως και το μαγευτικό Ελαφονήσι, η παραδοσιακή Κρητική κουζίνα και η ζεστή αγκαλιά των Παλαιοχωριτών, δεν θα ξεχαστούν από Έλληνες και ξένους που θα αποτελέσουν τους καλύτερους πρεσβευτές για την προβολή του τόπου με ό, τι θετικό συνεπάγεται αυτό. Άλλωστε, πριν ακόμα τελειώσει το τουρνουά, πολλοί παίκτες ήθελαν να δηλώσουν συμμετοχή για το 2ο τουρνουά το επόμενο καλοκαίρι.
Ο Δήμαρχος όχι μόνο συνέβαλε στην ανάληψη και διοργάνωση του τουρνουά, αλλά έκανε ό, τι περνούσε από το χέρι του προκειμένου οι φιλοξενούμενοι να αποκομίσουν τις καλύτερες εντυπώσεις.
Παρακάτω βλέπετε φωτογραφίες από το δείπνο με παραδοσιακή Κρητική κουζίνα που παρέθεσε την Κυριακή το βράδυ στους φιλοξενούμενους παίκτες σε ταβέρνα στο Γραμμένο που με ενθουσιασμό δοκίμασαν το παραδοσιακό Κρητικό πιλάφι, τα καλτσούνια, την τσικουδιά ακόμα και τους χοχλιούς μπουμπουριστούς (τους οποίους μονοπώλησε ο Πόστνι).

 


©2007 All Rights Reserved.  •  Design by Chαniachess.gr