τ

Tο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά Παλαιόχωρας τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Συνδιοργανωτές είναι η Νομαρχία Χανίων, η ΤΕΔΚ και η ΕΣΣΚ. Κεντρικός χορηγός αυτής της σπουδαίας αθλητικής διοργάνωσης είναι ο Leptos Estates και χορηγοί είναι η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας COSMOTE, το Ιατρικό Χανίων, ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων, το Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο, η ΑΝΕΚ LINES τα καταστήματα ηλεκτρικών συσκευών Σκορδυλάκη, η Silk Oil, και τα αναψυκτικά ΤΕΜΕΝΙΑ.
Η τοπική κοινωνία αγκάλιασε το τουρνουά και το έδειξε εμπράκτως: Το ξενοδοχείο On the Rocks φιλοξένησε δωρεάν ορισμένα από τα μεγάλα ονόματα της διοργάνωσης, ενώ το ταξιδιωτικό γραφείο E-Motion Travel ανέλαβε τα έξοδα – μαζί με τον Δήμο Πελεκάνου – για την εκδρομή με πλοίο, των παικτών και των συνοδών, στο Ελαφονήσι. Ακόμα, η εταιρία τυποποίησης ελαιόλαδου, Τerra Creta Παραδοσιακά Προϊόντα, προσέφερε στους σκακιστές από ένα μπουκάλι με Κρητικό ελαιόλαδο. Επίσης, η εκ των χορηγών του τουρνουά Cosmote δώρισε στους αγωνιζόμενους καπελάκια και μπρελόκ.
Ο αθλητικός τουρισμός σε όλο του το μεγαλείο, σε συνδυασμό με την άψογη φιλοξενία από την Δημοτική αρχή και τον Δήμαρχο Γιώργο Ζουριδάκη, τις επισκέψεις των φιλοξενούμενων σε όλες τις παραλίες και τις φυσικές ομορφιές του Δήμου έως και το μαγευτικό Ελαφονήσι, η παραδοσιακή Κρητική κουζίνα και η ζεστή αγκαλιά των Παλαιοχωριτών, δεν θα ξεχαστούν από Έλληνες και ξένους που θα αποτελέσουν τους καλύτερους πρεσβευτές για την προβολή του τόπου με ό, τι θετικό συνεπάγεται αυτό. Άλλωστε, πριν ακόμα τελειώσει το τουρνουά, πολλοί παίκτες ήθελαν να δηλώσουν συμμετοχή για το 2ο τουρνουά το επόμενο καλοκαίρι.
Ο Δήμαρχος όχι μόνο συνέβαλε στην ανάληψη και διοργάνωση του τουρνουά, αλλά έκανε ό, τι περνούσε από το χέρι του προκειμένου οι φιλοξενούμενοι να αποκομίσουν τις καλύτερες των εντυπώσεων, μάλιστα την Κυριακή το βράδυ παρέθεσε δείπνο με παραδοσιακή Κρητική κουζίνα στους φιλοξενούμενους παίκτες σε ταβέρνα στο Γραμμένο.

Κεντρικός Χορηγός:


Χορηγοί:

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΧΑΝΙΩΝ


 

 

 


©2007 All Rights Reserved.  •  Design by Chαniachess.gr