Πως θα έρθετε στα Χανιά...

 

Καθημερινά από το λιμάνι του Πειραιά στην Αθήνα, υπάρχει πλοίο της ΑΝΕΚ LINES με προορισμό τα Χανιά. Τo πλοίo αναχωρεί από τον Πειραιά στις 21:00 και φτάνει στα Χανιά περίπου στις 6.00 το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική της διεύθυνση:

www.anek.gr

Επίσης υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια από το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας Ελευθέριος Βενιζέλος προς το αεροδρόμιο των Χανίων με δύο διαφορετικές εταιρίες. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις

www.olympicairlines.com

http://www.aegeanair.com

Επίσης λόγω αυξημένης τουριστικής κίνησης, τους καλοκαιρινούς μήνες υπάρχουν απευθείας πτήσεις από πολλές Ευρωπαϊκές πόλεις προς τα Χανιά αλλά και προς την πόλη του Ηρακλείου. Η πόλη του Ηρακλείου απέχει από τα Χανιά 150 χιλιόμετρα περίπου και υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια με λεωφορείο που αναχωρούν κάθε 1 ώρα από τις 07.00 το πρωί έως τις 21.00 το βράδυ.Το ταξίδι με το λεωφορείο διαρκεί 2 ώρες. Για αυτές τις πτήσεις μπορείτε να δείτε πληροφορίες στην ιστοσελίδα.

http://www.crete.tournet.gr

Η μετάβαση των αθλητών από τα Χανιά προς την Παλαιόχωρα θα πραγματοποιηθεί με μέριμνα των διοργανωτών έπειτα από συνεννόηση με τους συμμετέχοντες. Η διαδρομή Παλαιόχωρα - Χανιά διεξάγεται με λεωφορείο και διαρκεί 1 ώρα.

©2007 All Rights Reserved.  •  Design by Chαniachess.gr